QUI SOM


Paco Viciana (Barcelona 1964)

Comença els estudis musicals a la ciutat de Barcelona i s'examina en el Conservatori de Música de Badalona (Catalunya).

La curiositat per la música i tot el que l'envolta el porten a compaginar estudis musicals clàssics amb tot d'ampliacions acadèmiques molt diverses, com ara el jazz, la música per a cinema o la musicologia.

D'entre molts dels seus mestres destaquen Joan Salses i Joan Rubinat en el mestratge del piano, i Benet Casablancas i Miquel Sunyer en la composició.

L'any 1987 decideix crear una escola de música a Besalú (Garrotxa) i Banyoles (Pla de l'Estany) on s'estableix mentre continua fent la carrera musical a Barcelona.

La gran passió i dedicació d'en Paco és la composició amb més de 300 obres en el seu catàleg, de gèneres tan diversos com la simfonia, l'oratori, la música de cambra, el ballet, la cançó, la música cinematogràfica o l'òpera, algunes de les quals han estat enregistrades en més de 30 treballs discogràfics.

Artistes com Paul Winter han dit de la seva música "...és refrescant escoltar música instrumental de tal elegància".

Ha rebut premis diversos per les seves composicions, com el Premi Manel Saderra per a cobla simfònica en diverses ocasions o, recentment, el Premi Max al millor espectacle de teatre musical pels seus arranjaments sobre la Flauta Màgica de Mozart.

Ha actuat en diversos festivals de música del país com ara el Festival de la Porta Ferrada, el Festival de la veu (a)phònica a Banyoles o el Festival Internacional de Música a Barcelona.


Anna Bahí (Banyoles 1972)

Estudia fotografia aplicada al disseny gràfic amb l'artista-fotògraf Manel Esclusa a l'escola Eina de Barcelona. Posteriorment es trasllada a Itàlia per continuar la formació amb fotografia i comunicació visual a l'Istituto Europeo di Design a Milà, sota la direcció dels fotògrafs Edward Rozzo i Silvio Wolf.

Ha participat en exposicions col·lectives a Milà, Torí, a la fira del moble de Colònia (Alemanya), a la Galeria Spectrum Sotos de Saragossa i a fires a Forte dei Marmi Itàlia, al Saloon Art Shopping de parís, Marbella i a Buenos Aires Photolux 2013.

Ha exposat a la Primavera Fotogràfica 2044 a a Fundació Rodríguez-Amat, al Festival Internacional d'Art Contemporani BAC'04 de Barcelona i a la Biennal d'Art de Girona. Exposicions individuals i col·lectives Transart VI al Centre Cultural La Mercè a Girona, Fira Inart, Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí (cicle Mar-Art 2008), al Centre Experimental de les Arts del Parc del Garraf, Foto mercè en el Centre Cultural La Mercè de Girona, a Les Bernardes de Salt i al Castell de Palol de Revardit, Pla de l'Estany.

Finalista dels premis de fotografia 2014 a la Fundació Vila Casas, on l'any 2017 va exposar "Percepcions" dins el Cicle Diàlegs amb la col·lecció de la mateixa Fundació Vila Casas al Palau Solterra de Torroella de Montgrí.

Ha exposat a la Fundació Lluís Coromina de Banyoles, a l'Instituto Italiano de Cultura de Barcelona i a les instal·lacions del Museu de Santa Maria della Scala de Siena (Itàlia).

L'any 2020 va crear l'espai d'art i cultura Blau d'Art Banyoles on, actualment, dirigeix i coordina diferents activitats artístiques.